Tel. 0674749032
Shtepi ne shitje - Shitet Vile 2 Kateshe me Pishine (Sauk - Rez. Olive Park) Sip. Trualli: 374m2 & Sip. Ndertimi: 295m2 **Kompleks Inovativ - Ndertim i Cilesise Premium


Pagesa 478,000 Euro
Ambjenti 5+1,    Gjendja Bosh
Siperfaqa 374.00
Kati 2
Qyteti - Zona Tirane - Sauk
Adresa Sauk Tirane,Shqiperia - Harta
INFO Data: 27/03/2023 14:57 Post ID: 103480 Lexime 5826

Shitet Vile 2 Kateshe Te Rezidenca Olive Park, Sauk - Siperfaqe Trualli : 374 m2 & Siperfaqe Ndertimi Total : 295 m2 *** Perfundojn Per 12 - 18 muaj*** | Cilesi e Larte Ndertimi | Ambiente Te Perbashketa Fantastike 

 

- Zona Ku Po Te Ndertohet Kompleksi "Olive Park" mbeshtetet mbi Nje Truall me Siperfaqe Prej 29.455 m² Dhe eshte marre Ne Studim Nga Grupi i Projektimit "ere Architecture & Construction Sh.P.K.". interesi Per Zhvillimin e Qytetit Dhe Kuartiereve Te Reja Te Banimit, Qe Ndodhen Ne Zonen Prane "Rruges Se elbasanit", Ka Nxitur Nevojen, Per Nje Kualitet me Te Larte Persa i Perket Aspekteve Arkitektonike Si: Zgjidhja Funksionale, Volumi, Raporti me Ndertesat Perreth, Rifiniturat e Perdorura, "Stili" Arkitektonik, Sherbimet, etj, Por edhe Riformulimi i Hapesirave Urbane ekzistuese, Persa i Perket Respektimit Rigoroz Te Normativave Te Shfrytezimit Te Siperfaqes Dhe Distancave Te Percaktuara Nga "Regullorja e Urbanistikes" - Tetor 2008.


Q3746


Te Dhenat e Ndarjes : 


- Nr. Dhomave Te Gjumit: 4

- Nr. Total i Dhomave : 6

- Ballkone:  2

- Tualete Nr. : 4

- Depo 2

- Dhome Teknike 1

- Koridor 2 

- Soxhorno + Kuzhine


- Siperfaqe Trualli : 374 m2

- Siperfaqe Ndertimi Total : 295 m2

- Siperfaqe Parkimi : 80 m2

- Siperfaqe Kati -1 : 95 m2

- Siperfaqe Kati 0 : 93 m2

- Siperfaqe Kati 1 : 106.9 m2

- Siperfaqe Tarrace : 106.9 m2

- Orientimi : Jug Lindje 


Karakteristikat: 


- Olive Park eshte Kompleks Rezidencial Banimi Qe Do Te Aksesohet Nepermjet Dy Hyrjeve Te Saj, Ku Njera eshte Nga Rruga e elbasanit Dhe Tjetra Ne Pjesen Lindore Te Projektit.Zona eshte Konceptuar mire Per Kembesoret Dhe Drejtuesit e mjeteve Qe Do Te Kene Akses Te Drejtperdrejte Ne Banesen e Tyre. Vendet e Parkimit Do Te Jene Te mireorganizuara Nentoke Per Palacinen Dhe Per Vilat mbitoke.


Benefitet


- Ne Olive Park Te Gjitha Grupmoshat Do Te Gjejne Veten Te Bashkejetojne Ne Komunitet me Natyren, Por Duke Ruajtur Privatesine.


- Mjediset e Perbashketa Do Te Jene Te Rregulluara Nga Rregullorja e Parkut, Te Cilat Do Te monitorohen edhe Nga Sherbimi i Policies Private.


-  Cilesia Ndertimit*********

- Dimensionimi i Te Gjithe Komponenteve Dhe Aksesoreve Te Sistemit Te Shkarkimit Te Ujrave Te Zeza Dhe Ato Te Shiut Do Te Kryhet Duke marre Ne Konsiderate Te Gjithe elementet Teknike Te Llogaritura Ne Baze Te Fluksit Nominal Te Shkarkimeve.

- Fasada Do Jete e mire Termoizoluar, me Rifinitura Dhe Pjeserisht me Veshje Te Cilesise Se Larte. Per Termo Dhe Ze-izolim, Punimet Do Jene Sipas Kerkesave Te Kohes, me Cilesi Te Larte, Brenda Kushteve Teknike. 

- Struktura e Vilave eshte Skeleri Beton Arme

(Beton i markes m 300, Hekur Feb-44


- instalimet Hidraulike Dhe Sanitare Do Te Jene Do Te Jene Te Plota (montim Dhe materiale) Sic eshte e Treguar Ne Projekt Dhe Ne Skice, Pershkruar me Specifikimet Ose Udhezimet e Projektuesit.


- Pajisjet Hidrosanitare Do Jene Te Nje Cilesie Te Larte (Ose Ne Varesi Te Zgjedhjes Se Klientit Kundrejt Differences Se Cmimit) muret Vertikale Te Tualeteve Do Te Jene Te Veshura me Pllake Deri Ne Tavan.


- instalimi elektrik Do Te Jene Te Plote (montimi Dhe materiale) Siç eshte Treguar Ne Projekt Dhe Skice, Pershkruar me Specifikimet Ose Udhezimet e Projektuesit.

-Ne Varesi Te Kerkeses Se Klientit Ofrojme Dhe Nje instalim Baze Te Sistemit Smart Home, me Nje Kosto Shtese e Cila Do Te Vendoset Ne Fillimin e Ketij Procesi Dhe Do Te Lajmerohet Perkatesisht Cdo Klient.

- Dera e Jashtme eshte Dere e Blinduar, Zgjedhur Kjo Ne Harmoni me Arkitekturen Dhe Fasaden e Jashtem Te Viles. Dritare/ Vetrata Pvc, Dopio Xham, Te


Termoizoluara Dhe Akustike (Vetem Te Zeza).  Dhomat e Gjumit Do Te Jene Te Shtruara me Parket Ose me Pllake Ne Varesi Te Zgjedhjes Se Klientit.

 - Dyert e Brendshme Do Te Jene me Kase Druri Dhe Veshje mdf me Aksesore Cilesor. 


- Veçanti************

- Administrim Dhe mirembajtje Nga Persona me Pervoje, Bazuar Ne Nje Rregullore Te Detajuar, Duke Thjeshtesuar Bashkejetesen Ne Kompleks.


- Sherbimi i Sigurise Private Dhe Survejimit Te Kompleksit Ofrohet 24 Ore Ne Dite Gjate 365 Diteve Te Vitit e Ofruar Nga Kompani Te Certifikuara, Pa Cenuar Privatesine Tuaj.

- Ambiente Te Perbashketa Te Gjelberta me Nje Pamje Te Lire Dhe Te Gjere, Per Te Shijuar Standartin e Jeteses Ne Qetesine e Natyres.


- Aksesi Ne Kompleks Ofrohet Ne Dy menyra Nga Hyrja Lindore Dhe Ajo Perendimore.


- Pozicionimi Dhe Orientimi Gjeografik i Vilave Bejne Te mundur Perfitimin e Ndricimit Natyral maksimal Dhe Shfrytezimin e Ngrohtesise Gjate Gjithe Dites.


- Nje Vemendje e Vecante i eshte Dedikuar Hapesirave Te Perbashketa, Ku Zonat midis Ndertimeve Jane Te Ndara Ne menyre Te Tille Qe Lejojne Rruget e Kalimit, Lulishte e Bimesi Te Shperndara Natyrshem Dhe Hapesirat e Perbashketa Sportive Dhe Rekreative. Ne Pjesen Lindore Te Kompleksit Vendosen Hapesirat e Perbashketa Sportive Dhe Rekreative.


- Afer Olive Park****** 

- Raiffeisen Bank Bkt, Qendra Shendetesore Sauk, Klinike Dentare Laborator, Arsakeio School Of Tirana, Zyra Postare Sauk, Spitali Kafsheve, Furre Buke, Farmaci, instituti Arsimor eurolingua Kopesht Çerdhe. 


**** Afati Perfundimeve 12 - 18 muaj Nga Tani ******Cmimi: 478,000€  ( i Padiskutushem )


Tel Ose WhatsApp:


Agent ID: 58

photo

Njoftimi ID: 103480

Me te preferuarat