Lista e pronave te reja

169,500 Euro

 • 126.00 m2
 • Floor 3
 • 2+1, Emty

📄 Home for Sale - Çmim I Çmendur 🤯 (1350€/m²)🔥 Për Pak Dite: 2+1+2wc (sipër

Ministria e jashte/Pazari i ri/Shkolla e kuqe, Tirana - Okazion (1350€/m²)🤯🤯🤯 per pak ditë *: 2+1+2wc dhe 1 verandë (sipër pazarit ri - shkollës se kuqe) planimetri ideale dhe orientim shumë i mirë, jug -perëndim  | plot diell dhe qetes...

109,025 Euro

 • 63.00 m2
 • Floor 1
 • 1+1, Emty

📄 Home for Sale - Mundesi Investimi: 💥 1+1 (shkolla E Kuqe - Siper Pazarit Te Ri) Me

Ministria e jashte/Pazari i ri/Shkolla e kuqe, Tirana - Shitet: super apartament 1+1 (shkolla e kuqe - siper pazarit te ri) 💥 me hipotekë - blihet me kredi dhe me blereje me keste💥 | ndertim qe mbaron në mars 2024, pallat 4 katësh, 2 hyrje në kat...

114,800 Euro

 • 66.00 m2
 • Floor 1
 • 1+1, Emty

📄 Home for Sale - Mundesi 💥 Shitet 1+1 (shkolla E Kuqe - Siper Pazarit Te Ri) Me Hipo

Ministria e jashte/Pazari i ri/Shkolla e kuqe, Tirana - Shitet: super apartament 1+1 (shkolla e kuqe - siper pazarit te ri) 💥 me hipotekë - blihet me kredi dhe me blereje me keste💥 | ndertim qe mbaron në mars 2024, pallat 4 katësh, 2 hyrje në kat...

100,000 Euro

 • 58.00 m2
 • Floor 3
 • 1+1, Emty

📄 Home for Sale - Mundesi Investimi: 💥 Shitet: 1+1 (shkolla E Kuqe - Siper Pazarit Te

Ministria e jashte/Pazari i ri/Shkolla e kuqe, Tirana - Shitet: super apartament 1+1 (shkolla e kuqe - siper pazarit te ri) 💥 me hipotekë - blihet me kredi dhe me blereje me keste💥 | ndertim qe mbaron në mars 2024, pallat 4 katësh, 2 hyrje në kat...

169,500 Euro

 • 126.00 m2
 • Floor 3
 • 2+1, Emty

📄 Home for Sale - Çmim I Çmendur 🤯 (1350€/m²)🔥 Për Pak Dite: 2+1+2wc (sipër

Ministria e jashte/Pazari i ri/Shkolla e kuqe, Tirana - Okazion (1350€/m²)🤯🤯🤯 per pak ditë *: 2+1+2wc dheamp; 1 verandë (sipër pazarit ri - shkollës se kuqe) planimetri ideale dheamp; orientim shumë i mirë, jug -perëndimdhenbsp; | plot d...

169,050 Euro

 • 97.00 m2
 • Floor 3
 • 2+1, Emty

📄 Home for Sale - Mundesi Investimi: 💥 Shitet: 2+1 (shkolla E Kuqe - Siper Pazarit Te

Ministria e jashte/Pazari i ri/Shkolla e kuqe, Tirana - Shitet: super apartament 2+1 (shkolla e kuqe - siper pazarit te ri) 💥 me hipotekë - blihet me kredi dhe me blereje me keste💥 | ndertim qe mbaron në mars 2024, pallat 4 katësh, 2 hyrje në kat...

170,000 Euro

 • 109.00 m2
 • Floor 2
 • 2+1, Emty

📄 Home for Sale - Shitet: 2+1+2wc & Super Verande ( Shk. E Kuqe - Riza Cerova ) Pllt Ne

Ministria e jashte/Pazari i ri/Shkolla e kuqe, Tirana - Super apartament 2+1+2wc +verandë të madhe (500m mbi shkollën e kuqe - riza cerova) pallat në ndërtim në fazë karabina *** afat perfundimi 2026 | standart i larte ndertimi  | me veshje kapot f...

176,400 Euro

 • 101.00 m2
 • Floor 1
 • 2+1, Emty

📄 Home for Sale - Mundesi Investimi: 💥 2+1 (shkolla E Kuqe - Siper Pazarit Te Ri) Me

Ministria e jashte/Pazari i ri/Shkolla e kuqe, Tirana - Shitet: super apartament 2+1 (shkolla e kuqe - siper pazarit te ri) 💥 me hipotekë - blihet me kredi dhe me blereje me keste💥 | ndertim qe mbaron në mars 2024, pallat 4 katësh, 2 hyrje në kat...

147,875 Euro

 • 85.00 m2
 • Floor 2
 • 2+1, Emty

📄 Home for Sale - Mundesi Investimi: Shitet: 2+1 💥(shkolla E Kuqe - Siper Pazarit Te

Ministria e jashte/Pazari i ri/Shkolla e kuqe, Tirana - Shitet: super apartament 2+1 (shkolla e kuqe - siper pazarit te ri) 💥 me hipotekë - blihet me kredi dhe me blereje me keste💥 | ndertim qe mbaron në mars 2024, pallat 4 katësh, 2 hyrje në kat...

127,750 Euro

 • 73.00 m2
 • Floor 3
 • 1+1, Emty

📄 Home for Sale - Mundesi Investimi: 💥 1+1 (shkolla E Kuqe - Siper Pazarit Te Ri) Me

Ministria e jashte/Pazari i ri/Shkolla e kuqe, Tirana - Shitet: super apartament 1+1 (shkolla e kuqe - siper pazarit te ri) 💥 me hipotekë - blihet me kredi dhe me blereje me keste💥 | ndertim qe mbaron në mars 2024, pallat 4 katësh, 2 hyrje në kat...

118,475 Euro

 • 68.00 m2
 • Floor 1
 • 1+1, Emty

📄 Home for Sale - Mundesi Investimi: 💥 Shitet: 1+1 (shkolla E Kuqe - Siper Pazarit Te

Ministria e jashte/Pazari i ri/Shkolla e kuqe, Tirana - Shitet: super apartament 1+1 (shkolla e kuqe - siper pazarit te ri) 💥 me hipotekë - blihet me kredi dhe me blereje me keste💥 | ndertim qe mbaron në mars 2024, pallat 4 katësh, 2 hyrje në kat...

141,000 Euro

 • 81.00 m2
 • Floor 3
 • 2+1, Emty

📄 Home for Sale - Mundesi Investimi: 💥 Shitet: 2+1 (shkolla E Kuqe - Siper Pazarit Te

Ministria e jashte/Pazari i ri/Shkolla e kuqe, Tirana - Shitet: super apartament 2+1 (shkolla e kuqe - siper pazarit te ri) 💥 me hipotekë - blihet me kredi dhe me blereje me keste💥 | ndertim qe mbaron në mars 2024, pallat 4 katësh, 2 hyrje në kat...

Feature properties

600 Euro

Home for Rent - Tirana

1+1+garazh **2 Post Parkime ( Pazari I Ri - Gjim. Ismail Qemali ) Pllt V 2020 - Invest. Pr

149,500 Euro

Home for Sale - Tirana

Çmim Kleringu: 1300€/m2🔥 2+1+2wc ( Don Bosko - Fiore Di Bosco, Ne Krah ) K6 - Ndert

37,000 Leke

Home for Rent - Tirana

Ap 1+1 Cilesore (87m2) Tek Rruga E Elbasanit - Totalisht I Mobiluar + Kondicioner | Ballko

57,500 Euro

Home for Sale - Tirana

Shitet: Garsoniere (39.08m2) Tek Zona E Porcelanit (tv Klan) K6, Pamje E Lire - Ndrt V 202

159,000 Euro

Home for Sale - Tirana

Shitet Cmimi Kleringu🔥 : 2+1 (mine Peza - Prokuroria) K3 - Ndertim V 2023 - Investime E

192,000 Euro

Home for Sale - Tirana

Shitet: 3+1+2wc ( K. E Diellit - Eleonora ) K2, Pllt I Ri - Apt Tot I Investuar: Parket, K

1,200 Euro

Home for Rent - Tirana

Vile 3 Kateshe (liq. I Thate -400m Radisson) **super Pamje & 5 Vende Parkimi - 4 Dh, Gjumi

47,000 Leke

Home for Rent - Tirana

*apt 2+1+**2wc Ne Shkoze (rrethi - Unaza E Re) K4, Pllt I Ri - Mobilim Cilesore || Kondici

700 Euro

Home for Rent - Tirana

2+1 ( Bllok - Pas Xhekos, Spar ) K2, Pllt I Ri - Ap I Investuar: Mobilim Cilesore, Parket,

Me te preferuarat