Tel. +355692514030
Land for Sale - Shitet: Toke 1,000m2 ( Baldushk, ngjitur me Komunen ) Qetesi & Ajer i Paster | Uje + Drita 24hr


Payment 45,000 Euro
Square Feet 1.00 Dynym (Ose 1000 m2)
Lloji i Tokes Toke Bujqesore
City - Zone Tirana - Zone Periferike
Address Baldushk,Shqiperia - Maps
INFO Data: 20/02/2024 16:16 Post ID: 97555 Reads 1908

Shitet Tokë (1000m²) Në Baldushk, Ngjitur Me Komunën | Me Pamje Të Bukur Panoramike | Super Qetesi Dhe Ajer I Paster | Ujë I Pijshem Dhe Per Vaditje + Drita 24 Orë | E Rrethuar Dhe E Mbjell Me Pemë | Mundësi E Mirë Investimi | Tokë E Kuqe Në Apkt 


Q4520


- Aktualisht Është Tokë Arë Pa Pdv  

- Tokë E Kuqe Në Apkt 

- Sipërfaqe Total : 1000 M²  ( Mund Të Bëhet 1500 M² ) ******


Karakteristikat: 


- Shitet Tokë Super 1000 M² Në Baldushk, Ngjitur Me Komunën + Me Pamje Të Bukur Panoramike 

- Zonë Super E Qetë Dhe Me Komunitet Të Vogël 

- Ujë I Pijshem Dhe Drita 24 Orë + Ujë Për Vaditje, E Rrethuar, E Mbjell Me Pemë 

- Aktualisht Është Tokë Arë Pa Pdv  

- Zonë Ku Mund Të Ndërtohet L

- Toka Ka Fush Pamje Të Lirë Dhe Horizont Dhe Është Shumë E Lehtë E Punushme 

- Mundësi E Mirë Investimi 

- Tokë E Kuqe Në Apkt Çmimi : 45.000€ ( I Diskutushëm )


Tel Ose Whatsapp:Agent ID: 58

photo

Njoftimi ID: 97555

Me te preferuarat